This will destroy you naar Vera

Ticketmaster
This will destroy you naar Vera
This will destroy you naar Vera

Deze Texaanse postrockers timmeren sinds 2005 aan de weg met hun sfeervolle instrumentale nummers waarin je overladen wordt met een verscheidenheid aan gitaareffecten en dynamiek. Door ook invloeden uit shoegaze, ambient en doom metal toe te laten drukt This Will Destroy You een duidelijke eigen stempel op het genre Postrock.

Ze debuteerden ruim 10 jaar geleden met ‘Young mountain’ en ‘This will destroy you’, twee albums met fonkelmooie melodieën. Daarop volgde een stijlbreuk met ‘Tunnel blanket’, een donkere en verstikkende droneplaat, waarna het daaropvolgende ‘Another language’ weer wat licht binnen liet.

Het langverwachte en laatste wapenfeit New Others Part One en daarna Part Two (2018) brengt hun zo kenmerkende snedigheid en kenmerkende melodieën terug en plaatst de rock terug in postrock. Dat dit live een belevenis van jewelste is, weten de vele fans natuurlijk al lang.

This will destroy you
Datum: Donderdag 27 augustus
Zaal: Vera
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek