YOB naar Vera

Ticketmaster
YOB naar Vera
YOB naar Vera

Voor de liefhebbers van het zware langzaam beukende DSJOEM, DSJOEM, DSJOEM ( probeer dit te verwoorden als een soort hypnotiserende voortgang van zware gitaarklanken, althans poging tot) oftewel DOOM metal van het trio YOB onder leiding van Mike Scheidt, komen terug naar Vera. De nummers zijn lang, ongeveer van 8 tot een dikke 20 minuten. Het intro begint vaak met gitaargepiel (met hier en daar wat reverb) en dhr. Scheidt neemt daarin rustig de tijd voor qua opbouw. Daarna wordt de distortion wat opgeschroefd en de zware Doom klanken schallen je speakers uit. In de tussentijd heeft de rest van de band ook ingezet en het is bombastisch!!!

Die muur van geluid…of je nou thuis bent, in de auto of beter nog live in een zaal, dit neemt je mee, het zwelgt je op en het enige wat je kan doen is erin meegaan en ten volste genieten. Daarbij wordt alles gecompleteerd door de schelle en dan weer brute grunt van de zanger. Kortom, dit is een ervaring die je zeker minimaal één keer live ervaren moet hebben.

YOB
Datum: Woensdag 27 mei
Zaal: Vera
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek