Iris Hond naar de Slottuin Zeist

Ticketmaster
Iris Hond naar de Slottuin Zeist
Iris Hond naar de Slottuin Zeist

Iris Hond speelt werk van haar favoriete componist Ludovico Einaudi! De eigenzinnige pianiste vierde de laatste jaren triomfen met uitverkochte theatertournees en haar album Dear World (2016). Ook was ze de huispianiste in het AVROTROS-programma De Tiende van Tijl. Op deze avond geeft ze een openlucht show met een programma geheel gewijd aan Einaudi. ‘Als ik zijn muziek speel tijdens mijn tournees voel ik dat mijn publiek en ik beiden in trance raken, dat is zo’n waanzinnig gevoel,’ aldus Iris Hond. De zegen van Einaudi heeft ze al: ‘One of the most beautiful performances of my music!’ Op deze unieke locatie in Slottuin Zeist belooft het dan ook een bijzondere show te worden, met Einaudi’s muziek als de perfecte soundtrack voor de zomeravond!

Iris Hond
Datum: 11 augustus
Lokatie: Slottuin, Zeist
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek