L.A.vation naar Grenswerk

Ticketmaster
L.A.vation naar Grenswerk
L.A.vation naar Grenswerk

In een twee uur durende show wordt duidelijk waarom L.A.vation ook wel ‘The Worlds Greatest U2 Tribute’ wordt genoemd. Afkomstig uit Los Angeles, Californië, dé entertainment hoofdstad van de wereld, ontleent L.A.vation zijn naam aan het lied “Elevation”, de derde single van U2’s album ”All That You Can Leave Behind”. Volgens publiek en fans over de hele wereld is L.A.vation echt The Next Best Thing.

Geen andere U2 Tribute Band of U2 Cover Band komt visueel en muzikaal zo dicht bij de echte U2 als LA.vation. L.A.vation heeft zichzelf op een verbazingwekkend, nauwkeurige manier een U2 tribute eigen gemaakt, ze brengen een 2 uur durende show vol met memorabele elementen uit het verleden en heden van U2 en alles met de nadruk op trots, passie en respect voor de “vier” uit Dublin.

Dit wordt een show met alleen maar grote hits, want L.A.vation kan putten uit 13 bestseller- albums met songs als “New Year’s Day”, “With Or Without You”,”Beautiful Day”,”One”, “Vertigo” en ga zo maar door! Onder leiding van de onvergelijkbare Jason Thiesen als Bono, heeft dit kwartet geen middel onbeproefd gelaten om de meest accurate Tribute to U2 te zijn en daarmee dé ode te brengen aan de grootste band van hun generatie!

Samen met Bart Davis, die zich de gitaar-tovenarij van The Edge heeft eigen gemaakt, bassist Mikey Hachey die de lage tonen van Adam Clayton levert. En trouw aan zijn real-life tegenhanger Larry Mullen, is drummer/muzikaal leider Jorgen Ingmar Alofs het hart en ziel van de groep.

L.A.vation
Datum: 08 mei
Zaal: Grenswerk
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek