Nathan Ball naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Nathan Ball naar Tivoli Vredenburg
Nathan Ball naar Tivoli Vredenburg

De Engelse singer-songwriter Nathan Ball combineert indiefolk met een voorliefde voor soundscapes. Het resultaat is kort door de bocht gezegd een kruising tussen Ben Howard en The War On Drugs – muziek waarbij het goed wegdromen is en die je keer op keer opzet, zoals de hypnotiserende track Drifting. Zijn inspiratiebronnen zijn divers: enerzijds de natuur waarin hij zich graag terugtrekt om nummers te schrijven, anderzijds underground housemuziek – vandaar waarschijnlijk dat zijn muziek vaak tegelijkertijd kalm en euforisch kan zijn. Balls nieuwe single Just Say Something staat op uitkomen!

Nathan Ball
Datum: 16 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek