Richie Kotzen naar de Bosuil

Ticketmaster
Richie Kotzen naar de Bosuil
Richie Kotzen naar de Bosuil

De Amerikaanse songwriter/gitarist/zanger Richie Kotzen voert duidelijk zijn eigen koers. Hij scoorde bekendheid met bands als Poison en Mr. Big en kreeg hij veel aandacht voor zijn sublieme gitaarstijl.

‘Fifty for Fifty’ markeert het 23e soloalbum voor Richie. Het album wordt uitgebracht op de 50e verjaardag van Kotzen [3 februari 2020]. Zijn invloeden en artistieke bereik zijn breed van Philly soul R&B tot Jazz, Rock, Funk en Fusion Guitar. Hoewel Kotzen al sinds de release van zijn eerste album wordt geprezen als een gitaarvirtuoos, is het zijn emotionele lead vocale levering en bijzondere songwritingstijl die hem van zijn collega’s scheidt.

Richie Kotzen
Datum: 26 september
Zaal: Bosuil
Aanvang: 21:15
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek