Scarlet Stories naar de Bosuil

Ticketmaster
Scarlet Stories naar de Bosuil
Scarlet Stories naar de Bosuil

Scarlet Stories verkent de duistere plaatsen van de wereld in hun progressieve, eclectische muziek; het ene moment fragiel en rustig, het andere moment intens, sterk en rauw!

Van origine wordt de muziek geschreven in akoestische setting en werd de basis gelegd door Bram te Kamp en Lisette van den Berg (Ayreon, Karmaflow). Sterk beïnvloed door progressieve metal en verhalen maakte het tweetal melancholische, akoestische verhalen. In de herfst van 2012 werd echter de stap genomen om hun muziek ook te vertalen naar volledige bandvorm. Door hun krachten te bundelen met Tim Kuper (Kudra Mata), Maarten Grimm, Carmen Raats (Witte Wieven) en Sophie Ansems (Karmaflow, Sophie Marlon) creëert Scarlet Stories een unieke vorm van sinistere progressieve muziek met een gevarieerde lijst van muzikale invloeden.

Scarlet Stories stond al in het voorprogramma van o.a. Antimatter, Danny Cavanagh (Anathema), Gus G & Marty Friedman, Stream of Passion, KLONE en meer.

Scarlet Stories
Datum: 05 april
Zaal: Bosuil
Aanvang: 16:00
Zaal open: 15:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek