Suzan & Freek naar de Slottuin Zeist

Ticketmaster
Suzan & Freek naar de Slottuin Zeist
Suzan & Freek naar de Slottuin Zeist

Het Nederlandse popduo Suzan & Freek werd in 2016 bekend met het plaatsen van covers op Facebook, maar het grote landelijke succes kwam pas echt met Als Het Avond Is. Hun eerste eigen nummer stond maar liefst 29 weken in de Top 40, waarvan 3 weken op nummer 1, en drong zelfs al door tot de Top 2000. Suzan & Freek bleken geen eendagsvliegen, want daarna scoorden ze weer met Blauwe Dag en Deze Is Voor Mij. Debuutalbum Gedeeld Door Ons (2019) is inmiddels goud. Hun stemmen harmoniëren prachtig en de liefde voor muziek (en elkaar) is voelbaar in elk nummer dat ze spelen!

Suzan & Freek
Datum: 15 augustus
Lokatie: Slottuin Zeist
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek