The Beatles Revival naar de Bosuil

Ticketmaster
The Beatles Revival naar de Bosuil
The Beatles Revival naar de Bosuil

The Beatles Revival, tribute-band uit Praag, heeft een ongelooflijke gelijkenis met de echte Beatles: de kapsels, de kostuums, de instrumenten, de apparatuur en zelfs de chromen standaards voor de versterkers zijn gelijk aan het origineel. De net als door Paul McCartney linkshandig gespeelde bas maakt deze perfecte ‘stage look’ compleet.

De grootste gelijkenis ligt echter op het muzikale vlak. Elk nummer wordt tot in detail zo griezelig perfect gebracht dat menig Beatleskenner dit authentieke geluid niet kan onderscheiden van het origineel. Alles klinkt zuiver, kraakhelder, energiek en opwindend!

The Beatles Revival
Datum: 22 mei
Zaal: Bosuil
Aanvang: 21:15
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek