The Dead Daisies naar de Melkweg

Ticketmaster
The Dead Daisies naar de Melkweg
The Dead Daisies naar de Melkweg

The Dead Daisies komen de buurt onveilig maken met hun Rawk ’n Roll! Dit hardrockveteranen collectief bestaat uit: Doug Aldrich (Whitesnake/Dio), Deen Castronovo (Journey, Bad English), Glenn Hughes (Deep Purple/Black Country Communion) en David Lowy (Red Phoenix/Mink).

The Dead Daisies werd in 2012 opgericht door gitarist David Lowy. Keer op keer weet hij de meest indrukwekkende muzikanten voor zijn band te selecteren, de crème de la crème van de rockscene. Daarmee staat de band garant voor catchy hardrock onder invloed van 70’s en begin 80’s rock. Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuw album en daarna komen ze met vlam in de pijp naar onze hoofdstad! Dat dit een vuig feestje vol catchy rock songs wordt moge duidelijk zijn!

The Dead Daisies
Datum: 30 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek