Billy Cobham naar Metropool

Ticketmaster

Billy Cobham is te horen op ruim 400 albums een prestatie op zich. Eind jaren 60 begin jaren 70 begint hij naam te maken als drummer bij onder andere George Benson, The Horace Silver Quintet en Miles Davis. Vanaf 1971 is hij naast zijn los-vast werkzaamheden permanent lid van The Mahavishnu Orchestra en in die hoedanigheid steelt hij met zijn spectaculaire spel de harten van miljoenen jazz en fusion liefhebbers.

Ook na ruim 50 jaar speelt Billy nog graag op het podium en in de studio. In februari verschijnt er een nieuw album getiteld Tierra del Fuego. Het tekent deze muzikant die er niet voor kiest om op zijn lauweren te rusten maar juist wil blijven creëren en de podia blijft opzoeken. Omringd door een topband gaat hij deze avond laten zien dat hij zijn legendarische status nog steeds met gemak waarmaakt!

Billy Cobham
Datum: 13 mei
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek