Eastern Promises naar Metropool

Ticketmaster
Eastern Promises naar Metropool
Eastern Promises naar Metropool

Op zaterdag 18 april kun je getuige zijn van een historische hardcore-revival met het nieuwe festival Eastern Promises. De headliner is ook meteen één van de grootste bands uit het genre, namelijk Terror uit Los Angeles. Ben je al siked?

De afgelopen jaren is het wat rustiger geweest in Twente op hardcore-gebied, maar deze regio staat al tientallen jaren bekend om zijn mokerharde shows en levendige scene. Drie podia, 16 bands, één locatie. Metropool heet je welkom en boekt samen met Innocent ‘Home of Hardcore’ de bands. Intussen wordt er al hard nagedacht over de editie van 2021, dus dit festival voor hardcore-, punk- en metalbands wordt een blijvertje. Voor grote namen en opkomende bands. Voor de fans. Voor de scene.

Eastern Promises
Datum: 18 april
Zaal: Metropool,Enschede
Aanvang: 15:00
Zaal open: 14:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek