Elder naar Patronaat

Ticketmaster
Elder naar Patronaat
Elder naar Patronaat

Elder is een grensverleggende rockband die heavy psychedelische geluiden combineert met progressieve elementen en dikke geluidsgordijnen. Gevormd in een klein kustplaatsje in New England (VS) en nu gevestigd in Berlijn, heeft de band hun geluid opnieuw uitgevonden. Het op 24 april uit te komen vijfde album ‘Omens’ is daarvan het meest recente wapenfeit. Sinds het debuutalbum ‘Elder’ uit 2008 is de band uitgegroeid van een smaakmaker in de stoner / doom-scene tot een van de meest unieke stemme in de rock underground. De uitgesponnen composities ontvouwen zich als reizen, waarbij een scala aan stijlen voorbij komt: van de 70’s tot het heden met een voorliefde voor de “pure grandeur van het gatefold-tijdperk”.

Elder
Datum: 24 juni
Zaal: Patronaat
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek