Habib Koité & Bamada naar Luxor Live

Ticketmaster
Habib Koité & Bamada naar Luxor Live
Habib Koité & Bamada naar Luxor Live

Habib Koité verbindt het beste van Mali’s rijke traditionele erfgoed met de betere moderne blues- en popmuziek. Zijn sprankelende, virtuoze gitaartechniek en zachte, hese melodieuze stem weet liefhebbers van pop- en wereldmuziek over de hele wereld te bekoren. Samen met zijn band Bamada komt hij naar Luxor Live op de tour rondom zijn nieuwe album Kharifa.

Habib Koité
Koité is één van de meest invloedrijke zangers uit het hedendaagse Afrika, hij is er mateloos populair. De Malinese gitarist scoorde al direct met zijn eerste album Muso Ko, dat de eerste plaats in de Europese wereldmuziek charts bereikte. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit het genre. Een van de sleutels naar het succes van de grote Malinese gitarist en zanger Habib Koité is zijn bovenmenselijke tourschema. Met zijn band Bamada zette hij al meer dan 1500 shows neer.

Op zijn nieuwe album zingt de Malinese zanger-gitarist over dagelijkse struggles zoals intolerantie en hoop.

Habib Koité & Bamada
Datum: 11 oktober
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek