Heino naar Metropool

Ticketmaster
Heino naar Metropool
Heino naar Metropool

Heino is kult! Heino is naast auto’s, bier en worst zo’n beetje het bekendste exportproduct van Duitsland geworden. Zijn diepe baritonstem, zijn blonde haren en zijn donkere zonnebril maken hem zo herkenbaar en geliefd. Want iedereen, zowel jong als oud, houdt van Heino!

Heino komt in december terug naar Nederland voor een serie gloednieuwe shows. Deze tour staat in het teken van de decembermaand en je kunt dan ook een kerstspecial verwachten met ‘letterlijk’ veel toeters en bellen. Kerst is een feest voor iedereen, maar met Heino wordt het wel heel bijzonder.

Heino staat al ruim 60 jaar in de spotlights, heeft naast talloze hits ook zijn eigen parfum, Haribo snoep met zijn eigen beeltenis en een kookboek (van huis uit is hij immers banketbakker) maar is bovenal een hartelijk mens die ook nog eens hel goed bij stem is. Hij omarmt zijn publiek, het publiek omarmt hem. Dat zagen we een paar jaar geleden tijdens een geweldige afscheidsshow. Wij zijn heel blij dat Heino heeft besloten om nog geen vaarwel te zeggen en dat hij op 13 december Kerstmis met ons komt vieren in Hengelo zoals alleen Heino dat kan!

Heino
Datum: 15 december
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek