Jack Poels naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Jack Poels naar de Nieuwe Nor
Jack Poels naar de Nieuwe Nor

Na 35 jaar komt Jack Poels, leadzanger van de Limburgse dialectband Rowwen Hèze, met zijn allereerste solo-album ‘Blauwe Vear’, live bijgestaan door Jan Hendriks (Doe Maar) en Bart Jan Baartmans. De begeleiding is klein gehouden waardoor de poëtische teksten nog meer opgloeien en licht werpen op de soms duistere wegen van het leven. Limburgstalige ballades, die wijsheid ademen, kleurvelden schilderen en getuigen van oprechtheid. Liedjes die fans van het rustige werk van Rowwen Hèze dolenthousiast zullen maken.

Op 28 mei mogen we dit nieuwe album van Jack Poels live komen bewonderen in de NIEUWE NOR. Een luisterconcert, in een rokerige jazz-club-setting, vol ingetogen americana muziek met kleine woorden over grote emoties aangevuld met favoriete liedjes van Jack. Geen polka of tex-mex, maar melancholie en weemoed; akoestische luisterliedjes van een man met een gitaar en een verhaal. Het wordt een unieke, intieme avond met maar plek voor 200 man. Wacht daarom niet te lang met bestellen.

Jack Poels
Datum: 28 mei
Zaal: Nieuwe Nor
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek