Lenoise naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Lenoise naar de Nieuwe Nor
Lenoise naar de Nieuwe Nor

Zoals Neil Young in 1968 ‘Crazy Horse’ – toen nog ‘The Rockets’ – ontdekte in de Whisky A Go Go in West Hollywood, vond ‘Mad About Mountains’-frontman Piet De Pessemier enkele jaren geleden de muzikanten van ‘LeNoise’ in het dorp Zelem. Sinds 2017 brengen ze het beste werk van Neil Young met groot succes naar de Belgische en Nederlandse zalen. De uitverkochte show in februari 2019 op het podium van het Genkse C-mine, goed voor zevenhonderd toeschouwers, was een van de vele hoogtepunten.

LeNoise, genoemd naar het 31e studioalbum van Neil Young, komt op 25 september in Poppodium NIEUWE NOR de vijfenzeventigste verjaardag van Young vieren. De getalenteerde tribute-band neemt ons mee op reis door de vele Neil Young nummers, van liefelijk tot ruig, het komt allemaal levensecht voorbij. Ze wisselen de akoestische Neil Young af met de crunchy Neil Young met elektrische gitaren. Met wat de bandleden verstaan onder de ‘Crazy Horse-feel’ worden de grote songs als ‘Down By The River’ en ‘Cinnamon Girl’ gespeeld maar ook verborgen parels van albumtracks. Samen gaan we ‘Rockin’ in the Free World’.

Lenoise
Datum: 25 September 2020
Zaal: Nieuwe Nor
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek