Major Lazer Soundsystem naar 3 lokaties in Amsterdam

Ticketmaster
Major Lazer Soundsystem naar 3 lokaties in Amsterdam
Major Lazer Soundsystem naar 3 lokaties in Amsterdam

Als Diplo iets in zijn schild voert dan weet je dat je erbij moet zijn. De Amerikaanse DJ en producer scheurt op zaterdag 28 maart met Major Lazer Soundsystem door de stad voor een flinke feestmarathon. Drie exclusieve clubshows in Lovelee, Sexyland en De Loft in één nacht. In 2015 heeft Diplo een soortgelijke actie uitgehaald en nam hij Ronnie Flex mee naar de uitbundige feestjes. Wat ze dit jaar precies gaan uitspoken is nog een raadsel, maar liefhebbers van de opzwepende Major Lazer dancehall sound weten genoeg. De clubs kennen een beperkte capaciteit. Kaarten voor de exclusieve feestjes zullen dan ook heel rap de deur uit vliegen.

Major Lazer Soundsystem
Datum: 28 maart
Zalen: Lovelee, Sexyland en De Loft
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek