Nicole Atkins naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Nicole Atkins naar Tivoli Vredenburg
Nicole Atkins naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse singer-songwriter Nicole Atkins is bij sommigen alleen bekend van haar Bowie-cover Heroes (gebruikt bij een biercommercial), maar ze heeft veel meer noten op haar zang. Met haar machtige stemgeluid (ze wordt vaak vergeleken met Roy Orbison) brengt Atkins net zo makkelijk Sinatra-achtige songs als country, blues en psychedelica. Haar meest recente album (waarvoor ze twee nummers schreef met Chris Isaak) Goodnight Rhonda Lee (2017) is zelfs een onvervalste soulplaat geworden die doet denken aan Dusty In Memphis. Op 17 april verschijnt Atkins’ vijfde album Italian Ice!

Nicole Atkins
Datum: 23 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek