Roachford naar Hedon

Ticketmaster
Roachford naar Hedon
Roachford naar Hedon

In 1988 scoorde de zanger Andrew Roachford met de naar hem genoemde band Roachford een dikke hit in Nederland met het nummer Cuddly Toy. Naast de meerdere platina en gouden albums die hij solo en met band behaalde is hij vanaf 2010 ook nog zanger bij Mike & the Mechanics en is zijn stem terug te horen op diverse dance-tracks.

Andrew Roachford zat al vanaf zijn vierde jaar achter de piano, luisterde naar Al Green, Stevie Wonder en Jimi Hendrix en groeide op in London waar hij in een bruisende scene alle muzikale invloeden uit de jaren 70 en 80 als een spons opzoog. Als songschrijver krijgt hij het voor elkaar om gevoelens waarvan je niet eens wist dat je ze had, om te zetten in woorden.

Zijn nieuwe album ‘Twice in a Lifetime’ komt uit op 3 april. Zijn eerste singles ‘Love Remedy’ en ‘Too Much to Lose’ zijn nu al te beluisteren!

Roachford
Datum: wo 06 mei
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30
Kaartverkoop voor dit optreden start vrijdag 14 februari 2020 om 10:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek