Ronnie James Dio Memorial naar Hedon

Ticketmaster
Ronnie James Dio Memorial naar Hedon
Ronnie James Dio Memorial naar Hedon

Het is binnenkort, 16 mei 2020, alweer tien jaar geleden, dat Ronnie James Dio ons is ontvallen. De absolute top van de Nederlandse hardrock en metal slaat de handen ineen om de kleine man met de grootse stem een passend eerbetoon te geven. Alle fases van zijn carrière zullen worden belicht. Reken dus op veel klassiekers van o.a. Rainbow, Black Sabbath en de band Dio, maar er zullen ook verrassende keuzes worden gemaakt uit het omvangrijke repertoire waaraan Ronnie James Dio zijn stem heeft geleend.

De sterbezetting tijdens deze speciale avond bestaat uit vocalist John JayCee Cuijpers (Ayreon, Praying Mantis), gitarist Ruud Jolie en toetsenist Martijn Spierenburg (beiden van Within Temptation), de van oorsprong hardrock gitarist Menno Gootjes (Focus), bassist Rob van der Loo (Epica) en drummer Stef Broks (Textures).

Long Live Rock ‘n’ Roll… Long Live Ronnie James Dio!

Ronnie James Dio Memorial
Datum: vr 08 mei
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek