Sass Jordan naar Luxor Live

Ticketmaster
Sass Jordan naar Luxor Live
Sass Jordan naar Luxor Live

De Canadese rockdiva Sass Jordan brengt op 13 maart van dit jaar het album Rebel Moon Blues uit. Op het nieuwe album zet ze, zoals de titel al doet vermoeden, een extra stap richting de blues. Met een uitgebreide band komt zij terug naar Luxor Live!

Sass Jordan
Sass Jordan scoorde in de begin jaren 90 verschillende grote hits zoals Highroad Easy, So Hard en Make You A Believer. Een paar jaar geleden maakte de zangeres een glorieuze comeback met haar album Racine Revisited, waarmee zij het 25-jarig jubileum van het succes-album Racine vierde. Ze won een Billboard’s Best Female Rock Vocalist Award en werkte samen met artiesten als Joe Cocker, Aerosmith, Alice Cooper, Cheap Trick, Van Halen en Carlos Santana.

“The Blues has been there through my entire career. People have always said, ‘You’re so bluesy.’ And it’s true. My singing is blues-inflected. My songs use blues-type licks. I didn’t do any of that on purpose. It isn’t contrived. It’s just me” – aldus Sass Jordan. Haar begeleidingsband The Champagne Hookers bestaat uit Chris Caddell en Jimmy Redi op gitaar, Cass Pereira op drums en Derrick Brady op bas.

Chris Caddell (support)
Voordat Sass Jordan het podium betreedt speelt haar begeleidingsband een stevige portie bluesrock. Ze spelen songs van de Canadese frontman/ gitarist Chris Caddell.

Sass Jordan
Datum: 01 juni
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek