The Phantom Four maar het Slachthuisterrein

Ticketmaster
The Phantom Four maar het Slachthuis- terrein
The Phantom Four maar het Slachthuis- terrein

Het Amsterdamse The Phantom Four, opvolger van de legendarische band The Treble Spankers, is één van wereld’s meest vooraanstaande instrumentale bands. In hun 15-jarig bestaan deed de band ruim 300 optredens door Europa. Naast hun eigen festival North Sea Surf Festival is The Phantom Four ook verantwoordelijk voor het opzetten van North Sea Surf Radio, het eerste wereldwijd gratis te ontvangen radiostation met instrumentale surfmuziek. In februari heeft de band een gloednieuwe EP ‘Marula / Yarana’ gepresenteerd.

Stel je een een chemische versmelting voor van de donkere cumbia van Andres Landero, de vervormde trance van Konono, de verfijnde rauwheid van Ceramic Dog, tropische afrobeat en een onbeheerste computer. Dit is het Zuid-Amerikaanse psychedelische geluid van de XXI Eeuw: Los Pirañas!

The Phantom Four
Datum: 28 mei
Zaal: Slachthuisterrein, Haarlem
Zaal open: 20:00 u
Aanvang: 20:30 u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek