Alex Henry Foster naar Paradiso

Ticketmaster
Alex Henry Foster naar Paradiso
Alex Henry Foster naar Paradiso

De Canadese postrock singer-songwriter, multi-instrumentalist en poëet Alex Henry Foster geeft op 24 juni met zijn begeleidingsband The Long Shadows voor het eerst een concert in Nederland in Paradiso. Alex Henry Foster werd bekend als frontman van de eveneens Canadese postrockband Your Favorite Enemies. In 2018 bracht hij zijn solodebuutplaat ‘Windows in the Sky’ uit, die in Canada meteen hoog in de hitlijsten terechtkwam. Als zijn muzikale invloeden noemt hij bands als My Bloody Valentine, Mogwai en Radiohead en dichters als Ernest Hemingway en Allen Ginsberg. Naast muzikant is Foster ook sociaal werker en activist: zo zet hij zich in voor Amnesty International en komen in zijn teksten maatschappelijke thema’s aan bod.

Alex Henry Foster
Datum: Woensdag 24 juni
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek