Brothers of a Feather naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Brothers of a Feather naar Paradiso Noord
Brothers of a Feather naar Paradiso Noord

The Black Crowes ging in 2015 uit elkaar, maar gelukkig zijn de broers Rich en Chris Robinson sinds eind 2019 weer herenigd. Dat viert de legendarische band met een uitgebreide wereldtournee, die op 28 oktober ook AFAS Live aandoet. Maar voor het zover is geven Chris en Rich Robinson een exclusief akoestisch concert in Paradiso Noord. Een mooie herintroductie met de muziek van de legendarische bluesband die sinds het dertig jaar geleden verschenen debuut ‘Shake Your Money Maker’ tientallen miljoenen platen verkocht.

De broers deden met The Black Crowes Paradiso voor het laatst aan in 2013, maar bezochten de zalen met eigen projecten als The Magpie Salute en Chris Robinson Brotherhood nog regelmatig.

Brothers of a Feather
Datum: Zaterdag 15 februari
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek