Fleurine naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Fleurine naar De Oosterpoort
Fleurine naar De Oosterpoort

Zangeres en componiste Fleurine brengt haar nieuwe album Brazilian Dream naar De Oosterpoort! Ze stond meermaals op Montreux Jazz en North Sea Jazz. Ze treedt op met haar droomband Boys from Brazil die ze in New York heeft gevormd. De Braziliaanse bandleden speelden daar bij grote namen als Bebel Gilberto, Milton Nascimento en Kurt Rosenwinkel.

Fleurine’s nieuwe album Brazilian Dream werd afgelopen jaar genomineerd voor een Edison. Het album en de nieuwe single Nos Bracos do Forro zijn opgedragen aan ‘Estrela da Favela’, een schooltje in een sloppenwijk van Rio de Janeiro. 95% van de opbrengst van elke verkochte CD of song gaat hier naar toe. Hiermee geeft Fleurine iets terug aan het land en de cultuur die haar al een leven lang inspireren. Met Fleurine & Boys from Brazil belooft het een avond vol bossanova, baião, samba en jazz te worden!

Line-up:
Ian Faquini: Gitaar
Vitor Goncalves: Piano en accordeon
Eduardo Belo: Bas
Rogerio Boccato: Drums
Special guest: Thiago Drindade

Fleurine
Datum: 4 juni
Zaal: SPOT / De Oosterpoort
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek