Jason Isbell and the 400 Unit + The Rails naar Paradiso

Ticketmaster
Jason Isbell and the 400 Unit + The Rails naar Paradiso
Jason Isbell and the 400 Unit + The Rails naar Paradiso

Singer-songwriter en voormalig bandlid van Drive-By Truckers Jason Isbell worstelde enkele jaren geleden met alcoholmisbruik en liefdesverdriet, maar lijkt sinds het uitbrengen van het album ‘Something More Than Free’, waarvoor hij twee Grammy’s won, zijn demonen te hebben verslagen. Op dit moment legt Isbell de laatste hand aan nieuwe plaat ‘Reunions’, met behulp van producer Dave Cobb, en komt hij met zijn band The 400 Unit langs voor een concert in Paradiso.

Jason Isbell and the 400 Unit + The Rails
Datum: Woensdag 11 november
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek