Porches naar Bitterzoet

Ticketmaster
Porches naar Bitterzoet
Porches naar Bitterzoet

Aaron Maine maakt pakkende slaapkamer-synthpop onder de naam Porches. Zijn hoge stem verrijkt de zwoele liedjes, die enerzijds heel kunnen relaxt zijn maar zich soms ook uitstekend lenen voor een goedgevulde dansvloer. Het derde album van de New Yorker werd in 2018 uitgebracht en viel op door de vele interessante samenwerkingen, waaronder met (Sandy) Alex G en Dev Hynes van Blood Orange. Laatstgenoemde is ook te horen op een van Maines nieuwste singles, getiteld ‘rangerover’.

Aaron Maine schreef in een recent statement het volgende over Porches: “I’ve been making music as Porches since 2009. Porches can be a country song, a dance song, a punk song, a pop song or anything in between. Porches is my love affair with music.”

Porches
Datum: Zaterdag 16 mei
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek