Texas naar Paradiso

Ticketmaster
Texas naar Paradiso
Texas naar Paradiso

Op maandag 21 december viert de Schotse hitformatie Texas de dertigste verjaardag van hun debuutalbum ‘Southside’ met een concert in Paradiso. De band uit Glasgow onder leiding van zangeres Sharleen Spiteri maakt soulvolle, alternatieve rock en pop en brak met debuutplaat ‘Southside’ met hierop hits als ‘I Don’t Want A Lover’ en ‘Prayer For You’ aan het einde van de jaren ’80 wereldwijd door. Tijdens het concert in Paradiso speelt Texas ‘Southside’ integraal. Daarnaast komen ook hits uit het latere repertoire van de band aan bod, waaronder nummers als ‘Say What You Want’ en ‘Black Eyed Boy’.

Texas
Datum: Maandag 21 december
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek