Eva Waterbolk naar Vera

Ticketmaster
Eva Waterbolk naar Vera
Eva Waterbolk naar Vera

Hoera! Er komt weer nieuwe muziek aan van Eva Waterbolk, en Vera heeft de eer om de releaseshow in goede banen te leiden. De laatste keer dat we Eva uitnodigden om in de kelder te komen spelen was – als ik me niet vergis – alweer een jaar geleden, toen haar absurdistische band De Messen samen met The Avonden een avondje Nederlandstalig ten gehore bracht. Met WATERBOLK, haar nieuwe project, grijpt Eva terug op haar oudere liedjes, maar laat ze het bandleven niet achter zich. Ondanks dat de naam lijkt te duiden op een knus solo optreden, staat Eva op het podium met leden van Swinder, De Messen, Bert Hadders’ begeleidingsband De Nozems, en vast nog een hele rits andere bands hier uit de buurt. Wat dit hele orkest dan voor muziek maakt? ‘Huilpop’ noemen ze het zelf. In maart trekt de karavaan richting Scheemda, om haar debuut te maken op Grasnapolsky, maar gelukkig is de eerste halte Oosterstraat 44, op 22 februari.

Eva Waterbolk
Datum: Zaterdag 22 februari
Zaal: Vera
Zaal open: 22:30
Aanvang: 23:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek