Iamthemorning naar de Boerderij

Ticketmaster
Iamthe- morning naar de Boerderij
Iamthe- morning naar de Boerderij

Iamthemorning is een Russische band rond zangeres Marjana Semkina en pianist Gleb Kolyadin die beiden klassieke muziek studeerden op het conservatorium van St Petersburg. Je kunt dit progrock noemen, maar dan doe je iamthemorning zwaar tekort, want hier worden allerlei genre-grenzen overschreden.

Het duo valt op door hun unieke combinatie van klassieke kamermuziek, progressieve rock en Keltische muziek. Inmiddels is iamthemorning een belangrijk gezicht van het prestigieuze label Kscope. Na hun eerste twee succesvolle albums “Belighted” en “Lighthouse” kwam afgelopen augustus “The Bell” uit. The Bell is een moderne mix van (prog)rock, klassiek en folk, de inmiddels zo herkenbare stijl voor deze Russische formatie. Al eerder waren zij in de Boerderij te zien, onder andere als voorprogramma van Gazpacho en vorig jaar als vervanging van Kajak bij de show van The Flower Kings.

Iamthemorning
Datum: donderdag 16 april 2020
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek