Los Bulldozer naar Vera

Ticketmaster
Los Bulldozer naar Vera
Los Bulldozer naar Vera

Bij de bandnaam Los Bulldozer denk je waarschijnlijk eerder aan een stevige metal band, maar nee, het is een trio uit Colombia dat zogenaamde champeta speelt. Deze muziekstijl wordt gekenmerkt door ritme die de melodie domineert. Champeta heeft invloeden van Afrobeat en Soukous, en komt oorspronkelijk uit de Caribbean, Haïti en Colombia zelf natuurlijk.

Cannibal Dancer is de eerste plaat dat ze hebben uitgebracht, met sterke invloeden van eerder genoemde Congolese Soukous en is perfect om op te dansen. Los Bulldozer heeft ook bijgedragen aan het album African Fabrics van de bekende Duitse DJ Daniel Haaksman.

De laatste jaren hebben we meerdere fantastische bands uit Colombia over de vloer gehad, denk aan Meridian Brothers, Romperayo en Los Pirañas. Vanavond wordt geheid weer een feestje.

Los Bulldozer
Datum: Donderdag 30 april
Zaal: Vera
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek