Shirma Rouse naar de Paterskerk

Ticketmaster
Shirma Rouse naar de Paterskerk
Shirma Rouse naar de Paterskerk

Muziekgebouw Eindhoven presenteert vanaf 2 mei 2020 eigentijdse jazz- en soulconcerten onder de noemer Blue Note Club Sessions Goes To Church in de vernieuwde Paterskerk. De concerten zijn onderdeel van een nieuwe reeks avondvullende jazz events waarbij door de combinatie van live concert en ontmoeting in de unieke sfeer van deze historische Eindhovense locatie een bijzondere totaalbeleving wordt geboden.

Voor de opzet van de nieuwe reeks staat de informele staande clubsetting model zoals die gehanteerd wordt voor de Blue Note Club Sessions die Muziekgebouw Eindhoven al acht jaar wekelijks in Stadsfoyer Eindhoven organiseert. De events in de Paterskerk zullen worden gepresenteerd door Blue Note-host en oprichter van jazzband Gare du Nord Barend Fransen. Aansluitend aan het concert is er volop gelegenheid om te dansen tot na middernacht op de swingende vinyl platen van hedendaagse Jazz-DJ’s.

De eerste editie staat in het teken van de legendarische soul-en gospelzangeres Aretha Franklin. De vele hits en gospels in Amazing Grace-stijl zullen worden uitgevoerd door de enige zangeres die dat met persoonlijke instemming van de familie van The Queen Of Soul doet: Shirma Rouse. De bekende zangeres zal worden bijgestaan door een uitgebreide live band en singers.

Shirma Rouse
Datum: za 2 mei 2020
Zaal: Paterskerk, Eindhoven
Aanvang:

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek