Vreemde Kostgangers naar Carré

Ticketmaster
Vreemde Kostgangers naar Carré
Vreemde Kostgangers naar Carré

De Vreemde Kostgangers, met Henny Vrienten, George Kooymans en Boudewijn de Groot, doen het weer. Met een programma dat zal bestaan uit nummers van hun twee vorige tours, materiaal uit hun eigen carrière en er gaan zelfs geruchten dat er toch weer wat nieuwe liedjes zullen komen.

George had weliswaar aangekondigd dit jaar weinig tot niets te doen, Henny was druk doende met zijn nieuwe cd en Boudewijn deed wat losse projecten en maakte een plaat samen met The Dutch Eagles, maar bloed kruipt nu eenmaal waar het niet gaan kan. Dus in alle opzichten doen ze het weer – daarvoor zijn het dan ook Vreemde Kostgangers.

Vreemde Kostgangers
Datum: 17 mei (extra concert)
Zaal: Carré
Aanvangstijd: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek