Ambrose Akinmusire Quartet naar de Oosterpoort

Ticketmaster
Ambrose Akinmusire Quartet naar de Oosterpoort
Ambrose Akinmusire Quartet naar de Oosterpoort

De nieuwe Prince of Darkness van de jazztrompet verweeft jazz, hiphop, hedendaags klassiek en experimentele pop op zo’n manier dat je niet anders dan geïntrigeerd en vaak verbluft naar zijn muzikale avonturen kunt luisteren.

Tijdens zijn 15-jarige carrière heeft Ambrose Akinmusire zich met zijn muziek zowel in het middelpunt als aan de rand van de jazz geplaatst. Hij is op een doorlopende zoektocht naar nieuwe invloeden, waardoor hij inspiraties uit andere genres en kunsten meesterlijk in elkaar verweeft. Dit resulteert in composities die zowel poëtisch en sierlijk als daadkrachtig en gedurfd zijn. Samenwerkingen met Joni Mitchell en Björk, maar ook met Kendrick Lamar, Kamasi Washington en Thundercat getuigen hiervan. Voor de liefhebbers van gedurfde, baanbrekende jazz een absolute must see.

Ambrose Akinmusire Quartet
Datum: Maandag 21 september
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek