Grandmaster Flash naar het Paard

Ticketmaster
Grandmaster Flash naar het Paard
Grandmaster Flash naar het Paard

Er komt een absolute hiphoplegende naar PAARD; Grandmaster Flash. De pionier uit The Bronx is naar eigen zeggen de eerste die breaks aan elkaar mixte, en zonder dat geen hiphopbeats zoals wij ze kennen. Het is niet voor niets dat het nummer, ‘The Message’, dat hij met The Furious Five maakte door Rolling Stone Magazine werd uitgeroepen tot meest invloedrijke hiphoptrack óóit. Zonder GMF zou de hiphop er totaal anders uitzien. Zijn laatste show in 2018 was bij ons uitverkocht, en terecht want deze man weet precies hoe je een oldschool hiphop-feest moet bouwen. Old school style!

Grandmaster Flash trad zelf op met The Furious Five, waarmee hij is opgenomen in de Rock ‘N Roll Hall Of Fame. Maar de DJ is ook bekend om de invloed die hij had op artiesten als N.W.A., Jay Z en Lil Wayne. Maar ook buiten het hiphopgenre was de DJ groot, zo put Rage Against The Machine ook uit zijn legacy en is ook in Nederland zijn invloed merkbaar getuige van ‘The Message’ het sample dat Faberyayo en Vic Crezée gebruiken op ‘Touch Die Geld’.

Grandmaster Flash
Datum: 19 april
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek