Jaguar Jaguar naar V11

Ticketmaster
Jaguar Jaguar naar V11
Jaguar Jaguar naar V11

Het vijftal Jaguar Jaguar bestaat uit routiniers uit de Vlaamse popscene, bekende gezichten uit onder andere Tamino, Soldier’s Heart en Lohaus. Veel tijd in het repetitiehok hoefde de band dus niet te besteden voordat het balletje ging rollen. In slechts twee jaar tijd heeft de band shows met Balthazar en Unknown Mortal Orchestra gespeeld plus een plek op het Portugese NOS Live bemachtigd.

Jaguar Jaguar band schrijft stijlvolle, groovende indiepop in het verlengde van Phoenix, Tame Impala, MGMT en bijna-naamgenoot Jagwar Ma. Voor het komende album Madelyn komt die dansbare kant nog sterker naar voren. De bandleden zijn overigens van alle markten thuis: ze ondersteunen hun muziek met prachtige kleurrijke videoclips en kortfilms die niet zouden misstaan als montage in een Wes Anderson-film.

Jaguar Jaguar
Datum: 25 april
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek