Metropole Orkest & SOHN naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Metropole Orkest & SOHN naar De Oosterpoort
Metropole Orkest & SOHN naar De Oosterpoort

Op 23 mei delen Metropole Orkest en songwriter/producer SOHN het podium in De Oosterpoort. De live gespeelde elektronische muziek en prachtige stem van SOHN komen samen met het orkestrale geluid van het Metropole Orkest onder leiding van dirigent Hans Ek.

SOHN’s stemgeluid is enorm karakteristiek en hij maakt op een spannende manier gebruik van elektronische en analoge instrumenten om zijn teksten te omlijsten. Een mix die in deze orkestrale samenwerking een speciale lading krijgt. De introverte muziek van de Engelsman klinkt ook met orkest ingetogen, het Metropole Orkest weet als geen andere de juiste balans te vinden tussen minimalisme en het bombastische. Afgelopen oktober waren SOHN en het Metropole Orkest al te zien bij de opening van het Amsterdam Dance Event. Die succesvolle avond vindt nu een vervolg!

Metropole Orkest & SOHN
Datum: Zaterdag 23 mei
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek