Sex Swing naar het Paard

Ticketmaster
Sex Swing naar het Paard
Sex Swing naar het Paard

De band Sex Swing zou naar eigen zeggen niet moeten bestaan. Zo is een bandlid geraakt door de bliksem, overleefde een ander een vliegtuigcrash en won een derde lid een box/schaakwedstrijd tegen iemand die ‘The Finnish Hammer’ werd genoemd. De muziek die het zestal maakt is precies de muziek die je verwacht van mensen die de dood meermaals in de ogen hebben gekeken. Het is traag, gelaagd en stuwend met accenten uit de saxofoon. Op 28 mei staat de groep in de kleine zaal.

Sex Swing is een underground supergroep met leden van onder andere: Dead Neanderthals, Bonnacons of Doom en Dethscalator. In deze groep bekijken de bandleden de rauwe kant van de psychedelica. “Een havenlandschap gevuld met grijstinten en een hoofd gevuld met chaos en lucide dromen.”, zoals ze het zelf noemen.

Sex Swing
Datum: 28 mei
Zaal: Paard
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek