The Black Dahlia Murder naar Metropool

Ticketmaster
The Black Dahlia Murder naar Metropool
The Black Dahlia Murder naar Metropool

‘Verminous’, het nieuwe album van The Black Dahlia Murder, net een tikkie later dan verwacht want na het verschijnen van Unhallowed in 2003 verscheen er elke 2 jaar een nieuwe schijf van de band. De band loopt dus eigenlijk gewoon superconstant en nog belangrijker: The Black Dahlia Murder stelt nooit teleur. Elke release is relevant en deze mannen spelen altijd on top of their game. Luister hieronder naar de titeltrack en je hoort dat de lat gelijk weer hoog ligt. Dit smaakt naar meer!

Deze mannen nemen hun werk in elk geval serieus. Het is technisch allemaal dik in orde op de albums en op het podium en daarin ligt ook gelijk de grote artistieke kracht van The Black Dahlia Murder. In de studio serieus maar daarbuiten houdt Black Dahlia Murder wel van een geintje. Het maakt ze een opvallende verschijning in de metalscene die echter op basis van hun ijzersterke repertoire en solide live reputatie overal respect afdwingt. Een avond loeistrakke hogeschoolmetal is wat je deze avond te wachten staat!

The Black Dahlia Murder
Datum: 19 juni
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek