The Gathering naar Metropool

Ticketmaster
The Gathering naar Metropool
The Gathering naar Metropool

Na een succesvolle jubileumtour in 2019, met optredens in Nederland, Frankrijk, België, Polen en Spanje, vervolgt de band de tour dit najaar in Noord- en Zuid-Amerika en Rusland. Ze spelen onder andere op het ProgPower USA festival in Atlanta, gevolgd door optredens in Mexico, Chili, Colombia, Bolivia en Brazilië. Maar, voordat het vijftal de oceaan oversteekt, treden ze nog twee keer op in Nederland met de ‘AutoReverse: 30th Anniversary’ setlist! Een extra kans om deze speciale avond, met een dwarsdoorsnede van ouder en nieuwer materiaal, inclusief klassiekers (al dan niet in een nieuw jasje), te beleven. Trip-rock, post-rock, alternative rock, melodic rock, progrock, metal, shoegaze; The Gathering heeft zichzelf altijd weten te vernieuwen. Ook dit concert wordt weer een bijzondere reis en misschien al wat nieuwe nummers want er is een nieuw album in de maak!

The Gathering
Datum: 13 juni
Zaal: Metropool, Enschede
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek