The Wytches naar V11

Ticketmaster
The Wytches naar V11
The Wytches naar V11

Onheilspellend, vernietigend, primitief, mystiek. Als je The Wytches het ultimatum ‘alles of niets’ voorlegt, dan is het antwoord ongetwijfeld ‘alles’. Van Elliott Smith tot spijkerharde death metal, van literatuur tot slechte trips in de tourbus, de muziek van The Wytches schudt de grijze cellen zo hard door elkaar dat je de realiteit en je fantasie niet meer uit elkaar kunt houden. Geniaal of gek? Onontkoombaar, dat zijn The Wytches in ieder geval.

The Wytches richten altijd een ravage aan met een verse lading asgrijze psychedelica, duivelse surfrock en venijnige post-grunge. Weinig bands hebben afgelopen decennium zó overtuigend hun eigen terrein binnen het rocklandschap afgebakend als deze geweldenaren uit Brighton. Het vorige album All Your Happy Life dateert alweer uit 2016, dus hoog tijd dat we nieuw werk gaan horen van Kristian Bell, Gianni Honey, Daniel Rumsey en Mark Breed. Vanavond in de V11 voelen we de toorn van The Wytches tot op het bot.

The Wytches
Datum: 22 mei
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek