AVA naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
AVA naar Tivoli Vredenburg
AVA naar Tivoli Vredenburg

Dat de muziek van het Engelse neoklassieke duo AVA meteen allerlei beelden bij de luisteraar oproept, is niet zo vreemd: toetseniste Aisling Brouwer componeert muziek voor tv-series en films. Samen met violiste Anna Phoebe vormt ze een uniek duo dat klassiek combineert met ambient en soundscapes. De verschillen tussen de twee (Phoebe heeft ervaring in de popwereld en speelde met de Nederlandse metalband After Forever) werken als eb en vloed en vooral live op het podium stuwen ze elkaar op tot grote muzikale hoogten. Niet voor niets heet hun (vorig jaar verschenen) debuutalbum Waves!

AVA
Datum: 20 juni
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 20:00
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek