Billy Davis naar de Melkweg

Ticketmaster
Billy Davis naar de Melkweg
Billy Davis naar de Melkweg

Billy Davis werd al vroeg met muziek overgoten. Zijn oom liet hem kennis maken met artiesten als Boney M., The Bee Gees en The Doobie Brothers. Gecombineerd met de gospel in zijn jeugd is dit de basis waarop hij zijn eclectische en grenzeloze muziek maakt. Zijn tweede album “This Is What’s Important” verschijnt in mei en de nieuwste single “I Ain’t” is de bevestiging dat hij de Australische muziekscene naar een hoger niveau tilt met zijn energieke en uplifting sound. Hij tourde vorig jaar met Ruel de wereld over en dit voorjaar met Tones And I. Hij deelde als muzikant al het podium met Anderson Paak, NoName en Goldlink en bestormt hij het podium solo!

Billy Davis
Datum: 05 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek