DINA naar Paradiso

Ticketmaster
DINA naar Paradiso
DINA naar Paradiso

Op zondag 1 maart zal zangeres DINA een moment van rust creëren in de kleine zaal van Paradiso. Onder begeleiding van haar band zal DINA haar nieuwe single opvoeren, die 20 maart uitkomt én waarvoor de videoclip wordt opgenomen, waarna vele nummers zullen verschijnen op haar aankomende album HEART.

Zangeres DINA heeft een missie: haar luisteraar een uitweg bieden om een moment stil te staan in de snelheid van de hedendaagse wereld. DINA maakt World Indie muziek. Repetitieve gitaarpartijen, West-Afrikaanse grooves, heerlijke gitaar vibes en niet te vergeten DINA’s warme stem, waarvan het geluid rechtstreeks uit haar hart afkomstig is, zijn een kenmerk van haar muziek. Haar muziek voelt als een woestijnlandschap. Zo uitgestrekt en wijds, maar even later weer heel intiem en kwetsbaar.

LET OP: Tijdens deze voorstelling worden er opnames gemaakt voor DINA’s nieuwe videoclip.

DINA
Datum: Zondag 1 maart
Zaal: Paradiso
Zaal open: 13:30
Aanvang: 14:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek