Fata Boom naar Paradiso

Ticketmaster
Fata Boom naar Paradiso
Fata Boom naar Paradiso

In maart 2016 vindt er een bijzondere ontmoeting plaats tussen een anonieme zangeres en producer Martijn Groeneveld. Ze blijken uiteindelijk een gemeenschappelijke liefde voor hiphop te hebben en de producer besluit om met haar de studio in te duiken. Daarna komt hun project genaamd Fata Boom in een stroomversnelling, met als resultaat een heleboel beats, teksten en refreintjes. Het geheimzinnige uiterlijk van de zangeres heeft daarnaast een symbolische betekenis. ”De anonimiteit is niet echt vanwege het mysterieuze, maar omdat het niet uitmaakt wie we zijn en hoe we eruitzien – je vindt het tof of niet.” In november 2016 kwam hun single D.D.D. (Drop Down Deep) uit. Een voltreffer, zo bleek. In 2017 braken ze iedere zaal vakkundig af, in 2019 deden ze de kleine zaal van Paradiso aan en op zaterdag mei van 2020 keren ze terug.

Fata Boom
Datum: Zaterdag 2 mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek