Flyying Colours naar Merleyn

Ticketmaster
Flyying Colours naar Merleyn
Flyying Colours naar Merleyn

Liefhebbers van gitaarmuren opgelet en uw aandacht voor het uit Melbourne afkomstige Flyying Colours. Deze dreampop/shoegaze band speelt nummers die puntiger en pittiger zijn dan de gemiddelde shoegaze band.

Afgewisseld met breekbare melodieën, shoegaze-sound die doet denken aan Ride, My Bloody Valentine, Teenage Fanclub en Dinosaur Jr. De band bestaat uit een frontman en frontvrouw die allebei die de zang afwisselen. Luister maar eens naar nummer zoals ‘1987’, een nummer wat smakelijk doordendert. De band toerde met bands als The Jesus & Mary Chain, The Black Angels, Brian Jonestown Massacre, A Place To Bury Strangers.

Hun nieuwe album ‘Fantasy Country’ zal voor de zomer verschijnen en de single ‘Goodtimes’ is alvast een fijne voorbode.

Flyying Colours
Datum: 3 september
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek