Kensington naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Kensington naar Tivoli Vredenburg
Kensington naar Tivoli Vredenburg

Kensington geeft drie exclusieve unplugged-concerten in onze Grote Zaal! Voor het Utrechtse viertal werd alles de afgelopen jaren groter: hun geluid, hun concerten en hun successen. Groter dan een optreden in de Johan Cruijff ArenA (2018) kon echter niet, dus ging de band terug naar de intimiteit van hun begindagen. Hun laatste studioalbum Time (2019) namen ze op in een blokhut in de bossen van Canada en het is niet toevallig dat de akoestische nummers (zoals het emotionele Uncharted) de meeste impact hebben. Vanavond hoor je Kensington uitgekleed, maar warmer dan ooit!

Kensington
Datum: 27, 28 & 29 september
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek