La Pegatina naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
La Pegatina naar Tivoli Vredenburg
La Pegatina naar Tivoli Vredenburg

Omdat de Spaanse wielerronde La Vuelta dit weekend Utrecht op zijn kop zet, verandert de Ronda vanavond in de Ronda van Spanje! Als gangmaker van het grote peloton feestlustigen treedt de Catalaanse mestizoband La Pegatina op. Met hun opzwepende mix van ska, polka en rumba en hun ongebreidelde speelplezier is deze band al tien jaar een graag geziene gast op de zomerfestivals – zo stonden ze al op Lowlands, Pinkpop en De Zwarte Cross. La Pegatina gaat met acht kopmannen sterk van start tot finish vol op het orgel. Hopelijk spelen ze ook hun knotsgekke versie van Er Staat Een Paard In De Gang!

La Pegatina
Datum: 15 augustus
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek