Laura Marling naar het Zonnehuis

Ticketmaster
Laura Marling naar het Zonnehuis
Laura Marling naar het Zonnehuis

Sinds het verschijnen van debuut ‘Alas I Cannot Swim’ in 2008 is Laura Marling snel een grote naam geworden onder de Britse singer-songwriters. Ze is pas in de twintig maar inmiddels al bezig met haar zevende studioalbum welke later dit jaar uitkomt. Haar kenmerkende poëzie en stem klinken in al haar nummers door, zonder in herhaling te vallen. Na het winnen van een BRIT-award, een Grammy-nominatie en meerdere Mercury Prize awards, heeft Laura Marling de kwaliteit en tijdloosheid van haar werk inmiddels wel bewezen. Na een album onder Laura’s zijproject LUMP, in samenwerking met Mike Lindsay van Tunng, komt er binnenkort meer nieuw materiaal aan en komt ze naar het sfeervolle Zonnehuis Amsterdam voor een intieme solo-show op 17 mei.

Laura Marling
Datum: Zondag 17 mei
Zaal: Zonnehuis
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek